Thursday, January 15, 2009

Family Trip -Day 2-

second day ni best skit....pas breakfast kt hotel....kami pegi shopping kat idaman suri....wat permulaan ni warming up je....window shopping je.....

Pastu kami siap2 utk makan thari...tema 2nd day kami ialah merah....semua pakai baju sama....baju company.....memang kami ni menarik perhatian org....yer la....semua pakai baju same je.....kami gelarkan diri kami sebagai 'Geng semuat merah'

makan thari kami di padang mat sirat....memang best giler....makan nasi lauk kampung n ikan bakar...huh...terangkat....harga pon bleh tahan....xla mahal mana.....

pas makan aktiviti kami naik cable car tapi b4 tu kami singgah kat telaga tujuh jap....dekat je ngan tpt cable car ni........tgh beratur nak beli tiket cable car,tiba2 org kt kaunter tu bagitau xleh naik coz hujan....huhuhu...terpaksa la kami membatalkan niat kami nk naik cable car....

sebagai plan b, kami pegi main go-cart....kat area pantai cenang.....3 org je yg main....coz mahal gak la.....10minit RM 37....org2 tua je la main....kami yg ramai2 ni sebagai penyokong je la....

malam plak aktiviti karaoke...sakan la menyanyi malam tu....kul 2.30pagi baru balik apartment.....
breakfast.....

huh....makanya dia....

wan dan cucu2 nya


baru nk kuar...geng semut merah....

kat lobby...


mama n papa.....



2 koboi yg hilang arah n identiti....

kat oriental village....

geng semuat merah didalam kereta.....

di telaga tujuh....

all of us....cukup ke 19 org tu?

couples only......

1st time pagang ular....akut!!!!!

kat padang mat sirat....masing2 tgh baca sejarah beras terbakar....bace2....

Jebon n che embon.....


aku yg seronok bermain buih sabun....hikhik....
langkawi go-cart...papa aku antara racers2 nya....

penyokong ferrari.....

budak2 tukang cheer....

ni la racernya......yg menang adik then papa...yg last ayah....ayah kate ...."kete ayah ni xlaju la.....sebab tu kalah..."

kumpulan koir.....

duet....

1 comment:

Shanshan, The said...

kak ida! igt tak? ni nor. s-i-law ajun..da kawen da yep? congrates!